Nescube

Nescube 2.3

Nintendo-spelletjes op je mobiele telefoon

Nescube is een emulator voor Nintendospelletjes. Zo speel je de klassiekers van weleer -8-bit klassiekers welteverstaan- op je mobiel. Lees de volledige beschrijving

Uitmuntend
8

Nescube is een emulator voor Nintendospelletjes. Zo speel je de klassiekers van weleer -8-bit klassiekers welteverstaan- op je mobiel.

Als de techniek jou allemaal te snel gaat en je Super Mario Bros 1 nog niet hebt uitgespeeld, hebben wij de oplossing. Je installeert Nescube op je telefoon en je game-genen gaan weer helemaal los. Klik op 'Open game' en daarna op 'internet' om een waslijst aan spellen te krijgen die je direct downloadt. Technisch gezien is dit alleen toegestaan als je het origineel thuis hebt, dus gooi je oude games nog niet in de prullenbak!

Mocht Nescube langzaam en houterig zijn, dan ligt dat -helaas- aan je telefoon. Gelukkig heeft het programma genoeg instellingen om de prestaties aan te passen, zodat je rustig je klassiekers blijft spelen.

Het meeslepen van een spelcomputer is nog nooit zo makkelijk geweest. Je installeert simpelweg Nescube op je mobiel en de dagen van je Nintendo-verslaving keren weer terug.

Meeste download Utility games voor Java

Meer
Nescube

Download

Nescube 2.3